Bestill Time

Book an appointment with Malai Thai Massasje using SetMore

Våre Bestillingsbetingelser

Hvis Du har symptomer på Covid-19, feber eller andre luftveis-symptomer eller andre symptomer som kan gi mistanke om Covid-19-infeksjon kan du ikke besøke oss før Du blitt friskmeldt av lege.
Gjelder også ved pålagt hjemme-isolering eller -karantene.

Vi gjør dere også oppmerksam på at vi må, til bruk ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid.

Thai massasje er en eldgammel form for massasje med røtter i India med påvirkning fra tradisjonell medisinsk praksis i Kina og Sørøst-Asia. Thai Massasje krever også noen bidrag fra den behandlede i visse øyeblikk.
Grunnleggeren av Thai massasje og medisin sies å ha vært Shivago Komarpaj (ชีว ก โก มาร ภัจ จ์ Jivaka Komarabhacca), som i Pali (buddhistisk Canon) sies å ha vært Buddhas lege over 2500 år siden.

Read More...

Oljemassasje betyr å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje, for å fremme helse og foryngelse til hele kroppen. Olje massasje er designet for å la hendene gli lettere under massasje økten og generelt kan olje massasje gi maksimal avslapning for både kropp og sjel.

Read More...

Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt godt vare på. Det finnes tusenvis av sonepunkter, eller reflekspunkter på føttene. De er på størrelse med et knappenålshode, og hvert av dem er relatert til ulike kroppsorganer, funksjoner og -deler.

Read More...

Thaimassasje myker opp stive muskler

EN TIME VELGJØRENDE MASSASJE ER SOM EN UKE FERIE FOR KROPPEN!