Bestill Time

Book an appointment with Malai Thai Massasje using SetMore

Våre Bestillingsbetingelser

Hvis Du har symptomer på Covid-19, feber eller andre luftveis-symptomer eller andre symptomer som kan gi mistanke om Covid-19-infeksjon kan du ikke besøke oss før Du blitt friskmeldt av lege.
Gjelder også ved pålagt hjemme-isolering eller -karantene.

Vi gjør dere også oppmerksam på at vi må, til bruk ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid.

Føttene bærer kroppen vår og de fortjener å bli tatt godt vare på. Det finnes tusenvis av sonepunkter, eller reflekspunkter på føttene. De er på størrelse med et knappenålshode, og hvert av dem er relatert til ulike kroppsorganer, funksjoner og -deler.

I fotmassasje anvendes det trykk på disse punktene for å stimulere nervesystemet og de delene av kroppen de aktuelle punktene representerer. Fotmassasje fremmer avspenning og er en utmerket stressdemper. Ved hjelp av spesielle oljer og myke trykk, slapper føttene av og hjelper på kroppens energibalanse.
En fot massasje er som følger:
Føtter vaskes nogrant og du kommer til å sitte i en komfortabel stilling. Etter dette smøres føttene inn med en fuktighetskrem. Fotmassasje begynner, og alle vitale punkter behandles i foten. Mer lotion brukes når det trengs. Hele denne massasje er veldig avslappende, og det er slett ikke uvanlig å nikke til og noen ganger sovna.
Fordeler med Thai Fotmassasje er:
ȯkt blodsirkulasjon
»Sterkt immunforsvar
»Redusert stivhet og økt mobilitet
ȯkt fysisk helbredelse
»Avslappende
»Bedre søvn
»Klarere i hodet
Fotens vitale punkter og hva de har slektskap med resten av kroppen du kan se i bildet nedan.
 

Thaimassasje myker opp stive muskler

EN TIME VELGJØRENDE MASSASJE ER SOM EN UKE FERIE FOR KROPPEN!