Oljemassasje betyr å stimulere kroppens vev for hånd med massasje olje, for å fremme helse og foryngelse til hele kroppen. Olje massasje er designet for å la hendene gli lettere under massasje økten og generelt kan olje massasje gi maksimal avslapning for både kropp og sjel.

Oljemassasje er virkelig en fantastisk måte å lindre stress og spenning som har samlet seg i kroppen under en slitsom dag. Olje massasje er ikke en ny idé. Det har oppdagets flere tusen år siden, å tillsette olje til opplevelsen av en massasje kan være salig avslappende og fantastisk beroligende, mens den forynger ditt sinn og kropp. Ikke forbedrer den bare avslappendets natur, men det hjelper også i helbredende prosesserne. Den glatte bevegelse oljen bidrar til å oppnå, gir næring til huden og bidrar til å oppløse akkumulerte giftstoffer og stress, som fremmer generelt god helse.

* Oljemassasje kan hjelpe deg til å slappe av og bli kvitt negative tanker som provoserer stress.

* Det kan hjelpe deg til å helbrede og få tilbake åndelig og følelsesmessig balanse.

* En av de viktigste fordelene med en olje massasje er at den forbedrer blodsirkulasjonen, og samtidig som det bidrar til å redusere blodtrykket som er en viktig faktor for personer som lider av problemer i forbindelse med hypertensjon.

* En fantastisk olje massasje slapper kroppen og fremmer en bedre søvn i flere dager. Olje massasje indusere mental og åndelig helbredelse, hvorfor mange mennesker har opplevd en dypere og mer avslappet søvn.

* Olje massasje øke og opprettholde fleksibiliteten i leddene. En effektiv kroppsmassasje fungerer på alle muskler, vev og ledd og forbedrer dermed idrettsprestasjoner og tilrettelegger for enklere bevegelse for kroppen din.

* Massasje hjelper også å forebygge skader og fremskynder helbredelsesprosessen.

* Det hjelper kroppen til å effektivt eliminere giftstoffer fra kroppen og dermed fremme en bedre helse.

Thaimassasje myker opp stive muskler

EN TIME VELGJØRENDE MASSASJE ER SOM EN UKE FERIE FOR KROPPEN!