Bestill Time

Book an appointment with Malai Thai Massasje using SetMore

Våre Bestillingsbetingelser

Hvis Du har symptomer på Covid-19, feber eller andre luftveis-symptomer eller andre symptomer som kan gi mistanke om Covid-19-infeksjon kan du ikke besøke oss før Du blitt friskmeldt av lege.
Gjelder også ved pålagt hjemme-isolering eller -karantene.

Vi gjør dere også oppmerksam på at vi må, til bruk ved eventuell smitteoppsporing, ha oversikt over hvilke kunder som har mottatt tjenester to uker tilbake i tid.

Thai massasje er en eldgammel form for massasje med røtter i India med påvirkning fra tradisjonell medisinsk praksis i Kina og Sørøst-Asia. Thai Massasje krever også noen bidrag fra den behandlede i visse øyeblikk.
Grunnleggeren av Thai massasje og medisin sies å ha vært Shivago Komarpaj (ชีว ก โก มาร ภัจ จ์ Jivaka Komarabhacca), som i Pali (buddhistisk Canon) sies å ha vært Buddhas lege over 2500 år siden.

Faktisk er historien om thaimassasje mer kompleks enn denne legenden av en enkelt grunnlegger. Thai massasje, som TTM mer generelt, er en kombinasjon av påvirkninger fra indisk, kinesisk, sørøstasiatiske kulturelle sfærer og tradisjoner i medisin. Kunsten, slik den praktiseres i dag, er trolig et produkt av en syntese av nyere ulike healing tradisjoner fra hele kongeriket. Selv i dag, er det betydelig variasjon fra region til region på tvers av Thailand, og ingen enkel rutine eller teoretisk rammeverk er allment akseptert blant healere.
Massasje mottakeren bytter til løse, komfortable klær og ligger på en fast madrass. Mottakeren kan plasseres i en rekke yoga lignende posisjoner under massasje, men dyp statisk og rytmisk trykk danner kjernen av massasje. Kroppen vil bli aktivert
og forynget etter massasjen.
Massasje utøveren lener seg mot mottakerens kropp med hender og vanligvis rette underarmer låst ved albuen og påfører fast rytmisk press.
Massasjen følger generelt Zen linjene på kroppen - til en viss grad analogt til meridianene eller kanaler og indiske nadiene . Utøverens ben og føtter kan brukes til å fikse mottakeren kropp eller lemmer.
I andre stillinger kan hender brukes til å fikserer kroppen, mens føttene brukes for å massere. En full Thai massasje varer vanligvis to timer eller mer, og inkluderer rytmisk trykk og strekking av hele kroppen, noe som kan bety å trekke fingre, tær, ører, knekke knokene, gå på mottakerens rygg, og bøye mottakeren i "Bhujangasana" (cobra stilling). Det er en standard prosedyre og rytme til massasje, som utøveren justerer individuelt for hver enkelt kunde.
Den sanne praktisering av medisin i tradisjonell nuad Boran (Thai massasje) er den medfølende intensjon om helbredelse. De buddhistiske åndelig praksis forbundet med Thai massasje dyrker ydmykhet, bevissthet og konsentrasjon i healing utformet for å gi utøveren et dypere nivå av bevissthet om seg selv og kunden.
Dette medfølende tilstand av å bli kalt metta, som vanligvis oversettes med nåde.

Thaimassasje myker opp stive muskler

EN TIME VELGJØRENDE MASSASJE ER SOM EN UKE FERIE FOR KROPPEN!