Book an appointment with Malai Thai Massasje using SetMore
HomeMassasjeUrte Kompress Massasje

Urte kompress massasje

Urte Kompress massasje er en behandling som bruker en rund urte ball av spesielle urter. Ifølge historiske bevis, har det vært brukt i Thailand i over 400 år som medisinsk varm kompress for å lindre smerter og plager i kroppen.

Urte kompressen er laget fra ulike tørkede urter innpakket i bomull og er tradisjonelt brukt i Thai medisin. Urte kompressen brukes til å lindre smerte eller betennelse (spesielt bra etter fødsel) ved å åpne porene og bringe en medisinsk varme til muskler for å indusere avslapning.

Urte kompress massasje har blitt brukt som en gammel healing system for behandling av kroniske problemer som ryggsmerter i mange århundrer i Thailand. Det er ofte komplimenter med tradisjonell Thai massasje. Thai Urte kompress blir ofte brukt for å løse kroniske problemer som, ryggsmerter, senebetennelse og skulder spenning, samt å øke flyten av chi (energi). Varmen fra kompresset bærer urteessenser og eteriske oljer dypt inn i huden, underliggende vev og organer. Behandlingen gir en dyp følelse av komfort og varme, samtidig stimuleres kroppen til å rense og helbrede seg selv.